avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model de cerere catre tribunal pentru obtinere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model de cerere catre tribunal pentru obtinere ordonanta președințială

model de cerere catre tribunal pentru obtinere Ordonanta prezidentiala
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:26, 20 Octombrie 2025
sau ordin de protectie?
Av nu folosesc modele.Puteti cauta pe net,portalul instantelor, fără a va garanta cineva ca acestea sunt corect formulate. sau ca se potrivesc problemei dvs.
Nu exista model pur si simplu pentru ca fiecare situatie de fapt este diferita, necesita probe diferite, necesita masuri diferite a fi dispuse in functie de obiectul ordonantei despre care nu ati precizat nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ma puteți ajuta cu un model de întimpinare pentru ... N_gianina@yahoo.com N_gianina@yahoo.com Bună ziua ma puteți ajuta cu un model de întimpinare pentru pensie alimentara și program de vizită?Situația este în felul următor :Am trăit în ... (vezi toată discuția)
Despre contestatie amenda in baza ordonantei militare gabi1ro gabi1ro Doresc un model de contestatie in baza ordonantei militare amenda .Ordonanța militară 3/24 martie 2020, (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)