avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model de cerere catre tribunal pentru obtinere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model de cerere catre tribunal pentru obtinere ordonanta președințială

model de cerere catre tribunal pentru obtinere Ordonanta prezidentiala
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:22, 20 Octombrie 2025
sau ordin de protectie?
Av nu folosesc modele.Puteti cauta pe net,portalul instantelor, fără a va garanta cineva ca acestea sunt corect formulate. sau ca se potrivesc problemei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ma puteți ajuta cu un model de întimpinare pentru ... N_gianina@yahoo.com N_gianina@yahoo.com Bună ziua ma puteți ajuta cu un model de întimpinare pentru pensie alimentara și program de vizită?Situația este în felul următor :Am trăit în ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala alesandraalesia alesandraalesia in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat? (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dorii sa imi spuna cineva e normal ca dupa ce ... Anonimus.SRL Anonimus.SRL Bună ziua. As dorii sa imi spuna cineva e normal ca dupa ce actele ,, au fost depuse\" sa dureze mai mult de 2 luni si tot sa nu fie un dosar deschis? Sau ... (vezi toată discuția)