avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un numar de 764 actiuni la Rolast Pitesti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un numar de 764 actiuni la Rolast Pitesti

Am un numar de 764 actiuni la rolast pitesti, detinute din 1996. Mai au valoare? Daca au, care este valoarea lor?
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PRIME TRANSACTION SA , Consultant in managementul afacerilor 12:03, 21 Octombrie 2025
ROLAST SA este fosta fabrică de cauciuc din Piteşti, iar in prezent este un dezvoltator real estate,

date de contact
[ link extern ] /
Rolast Pitesti a fost delistata de la BVB in anul 2015, deci nu le mai puteti vinde pe bursa. Puteti doar contacta direct societatea ca sa aflati daca exista in prezent cumparatori pentru actiunile dvs. Aveti aici datele de contact ale societatii [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
Actiuni berceni sa cl710521 cl710521 Buna ziua, am descoperit ca bunica mea, decedata acum multi ani, avea 935 actiuni la Fabrica de Paine BERCENI SA din Bucuresti. Am cautat putin pe internet ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare tot legata de actiunile obtinute prin ... 75Miravi 75Miravi Buna ziua, am o intrebare tot legata de actiunile obtinute prin cuponiada din 1996 - daca firma initiala a fuzionat prin apsorbtie cu o alta firma (care mai ... (vezi toată discuția)