avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un incident foarte neplacut la locul de munca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un incident foarte neplacut la locul de munca ...

Buna ziua ,am avut un incident foarte neplacut la locul de munca ,eu lucrand la un depozit de haine sunt la chek trebui sa verific marfa ,produsele ce le bag pe defecte sau outlet ,miercuri a trebuit sa procesez o canttitate mare de parfumuri unele fiind goale altele pline altele in cuti ,si mi sa spus sa le bag pe defecte ,eu am inteles bun le bag pe defecte pe cele goale ,dar cele in cuti puteam s le bag pe outlet ,treaba mea fiind sa le verific dac merge pomita sa vad ce defect au ,cineva de la paza a sustinut ca ma vazut ca mi am dat cu ele ,nu zic ca nu am mirosit cei drept capacul si la cele aprope goale am dat un puf dar nu pe mine ,apoi exista un video in care eu cu inca o fata cica ne dam cu ele ,dar treaba nu a fost asa in fine ne au concediat ,sambata ne a chemat la munca ,ne am dus si apoi ne a dat afara din depozit la ora 6 si ceva dimineata ,fara sa ne anunte cineva oana in ziua respectiva ,bun o idioata de la paza isi da ea cu presupusu ca vezi doamne le miroseam ca sa vda care imi place sa le fur ,practic ma acuza de ceva care nu am facut ,si ca eu am vandut si argint la fetele de la munca si asta acum cateva luni ,care nu are nicio relevanta ca o faceam in afara deoozitului ,intrebarea mea este ce am de facut in legatura cu acuzatiile care mi se aduc si astea fiind nefondate
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:39, 21 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca continua asa, spuneti-i ca ii veti cere daune pentru afirmatiile pe care le face si evident nu le poate dovedi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat anamihai anamihai la ora 12:20 intratnd in magazinul cora am luat un cos de cumparaturi mam deplasat la raionul de electrocasnice unde am luat de pe raft un epilator brawn mam ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)
Ultraj contra bunelor moravuri dani2123 dani2123 Buna ziua Am si eu o problema in urma cu cateva zile intr-un campus din bucuresti stateam jos pe iarba si au venit doi agenti de paza care au spus ca au ... (vezi toată discuția)