avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu proces civil in curs ...Buna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu proces civil in curs ...Buna ziua ! Sunt proprietara unui apartament ,inscris in cartea ...

Buna ziua ! Sunt proprietara unui apartament ,inscris in cartea funciara ca si unic proprietar . Multi ani in urma ( 20) mi-am lasat fratele sa stea in el, mi-a dat un avans de 5000€, urmand sa mi-l plateasca in 2 ani de zile. Nu a mai vrut sa mi-l inapoieze . Acum m-a chemat in proces si imi cere act de proprietate . Pot vinde altcuiva apartamentul ,vazand ca el nu are de gand sa iimidea pretul zilei ,zicand ca mi l-a platit deja ! Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:28, 21 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apartamentul este in litigiu si chiar daca nu este notat in CF va trebui sa se consemneze in contractul de vanzare-cumparare ca nu face obiectul niciuni litigiu ori dvs nu puteti declara asta, stiind adevarul si urmarile unei declaratii false. Sfatul meu este sa rezolvati intai cu procesul existent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract fara impuneri ContSters191229 ContSters191229 am si eu o intrebare: am facut un antecontract autentificat la notar in care eu vanzator primesc avans 5000 euro de la promitentul cumparator Restul de 23000 ... (vezi toată discuția)
Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Promosiune de vanzare-cumparare nmonika nmonika Buna ziua! Avem un ap. cu 2 camere de vanzare. Am facut o promisiune de vanzare-cumparare in fata a doi martori. Cel care a vrut sa-l cumpere a renuntat din ... (vezi toată discuția)