avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In anul 1998 am fost încorporat în armată și în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In anul 1998 am fost încorporat în armată și în urma unei ...

In anul 1998 am fost încorporat în armată și în urma unei trageri am fost rănit și ca urmare am fost pensionat de gradul 3.
Cu trecerea timpului am fost angajat cu jumătate de normă,
Ce pot face cu această perioadă și cum se calculează la vechime in viitor.?
Menționez că invaliditatea a fost una temporara și a durat din anul 1998-2006 .
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost încadrat la gradul 3 de pensionare in urma ... Mocanu Gheorghe Dan Mocanu Gheorghe Dan Bună ziua! Am fost încadrat la gradul 3 de pensionare in urma unui incident în armata in anul 1997 și apoi am lucrat cu o jumătate de normă pina in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog sa-mi spuneți dacă în primul an de învățământ, ... Borbei Carmen Borbei Carmen Bună ziua, vă rog sa-mi spuneți dacă în primul an de învățământ, respectiv 1997-1998, am avut în primele trimestre 17 ore, iar din data de ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata cu invaliditate 3 este adaugata la perioada contributiva? Manuela Anton Manuela Anton Buna ziua ! 1.)Daca o persoana are grad de invaliditate 3 din 04,04,02019 si a lucrat continuu pana la intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor ... (vezi toată discuția)