avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, vă rog sa-mi spuneți dacă în primul an ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, vă rog sa-mi spuneți dacă în primul an de învățământ, ...

Bună ziua,
vă rog sa-mi spuneți dacă în primul an de învățământ, respectiv 1997-1998, am avut în primele trimestre 17 ore, iar din data de 01.04.1998, 18 ore, cum se calculează vechimea pt acel an? Nu se considera anul întreg la vechime?
Vă întreb deoarece, începând cu anul școlar viitor, având gradul didactic I, și având o continuitate în învățământ începând din anul școlar 1997-1998, dar cu precizarea de mai sus, nu știu dacă voi putea solicita norma didactica de 16 ore.
Cu mulțumirile aferente, aștept răspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 25 Octombrie 2021
In c.i.m., care a fost durata timpului de munca mentionata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Degrevare ore de la 18 la 16 ore Gya74 Gya74 Buna ziua, sunt profesor in invatamantul preuniversitar cu o vechime de 25 ani in invatamant pe care ii implinesc la data de 14 octombrie, grad didactic 1. Pot ... (vezi toată discuția)
Concediu medical tbc=vechime efectiva la catedra anatelea anatelea Buna ziua, momentan beneficiez de concediu medical pentru TBC, lucrez in invatamant și urmeaza sa imi sustin gradul I, la anul (2019). Legea educatiei spune ... (vezi toată discuția)