avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Incalcare GDPR firmă de pariuri online
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Incalcare GDPR firmă de pariuri online

incalcare GDPR firmă de pariuri online

Buna ziua, anul trecut cineva(o persoana fizica care nu are nici afiliatie cu compania) a vrut sa se intereseze de retragerile mele de pe site-ul unei firme de pariuri online, si a reusit sa faca acest lucru prin diverse metode, precum sustragerea informatiei de la angajati in mod ilegal). Exista un posibil prejudiciu aici, si daca da, cum as putea sa dau firma in judecata ? am anumite poze prin care aceasta persoana a stiut exact detalii despre contul meu precum sume de retragere exacte si alte lucruri, specificand si la cine a apelat ca sa afle. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Este legal, ca cei care sunt desemnați sa împartă produse ... Nicumar Nicumar Este legal, ca cei care sunt desemnați sa împartă produse lactate, care urmează sa expire în câteva zile, sa facă poza cu persoana, care primește ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)