avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... De curând mi am schimbat numele de familie si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

De curând mi am schimbat numele de familie si domiciliul

Buna ziua ,

De curând mi am schimbat numele de familie si domiciliul din buletin.Care sunt pașii de urmat având in vedere ca am deschis un cabinet individual de psihologie acum 5 ani ,pe vechiul nume.
Mulțumesc mult !
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:14, 23 Octombrie 2025
Sa schimbati si datele de identificare ale Cabinetului , denumire, sediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psihoterapie online-pfa? alexandra2022 alexandra2022 Buna ziua! Care este metoda legală pentru a desfășura ședințe de psihoterapie online, avand in vedere faptul ca nu am un cabinet fizic? Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)
Profesie liberala - reorganizare forma exercitare profesie - c.i.f. nou? gannofdreams gannofdreams Sunt avocat definitiv de cativa ani, dar am ramas dpdv al formei de organizare a profesiei pe cabinetul maestrului pana de curand. In aceasta calitate, de ... (vezi toată discuția)