avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urmeaza sa intru in concediu de crestere copil. In In ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urmeaza sa intru in concediu de crestere copil. In In ultimele 12 luni ...

Buna ziua. Urmeaza sa intru in concediu de crestere copil. In ultimele 12 luni am un venit net de 96.000 lei si am vandut un tablou pictat de mine, cu un contract intre mine si persoana care l-a cumparat, pentru suma de 60.000 lei. Am devlarat la anaf ca am vandut tabloul.
La calculul indemnizației de crestere copil se are in vedere si suma de 60.000 lei cu cat am vandut tabloul? Cat mi s-ar cuveni indemnizația?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 22 Octombrie 2025
Acea suma nu întra in calculul indemnizatiei pentru CCC.

Cuantumul ar fi 85% × 96000: 12 = 6.800 lei/luna.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil 2016 simonadunareanu simonadunareanu buna ziua! cum se calculeaza indemnizatia crestere copil in cazul in care 5 luni am fost in concediu crestere copil 1200 ron si ultimele 7 luni cu salariu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie legea noua byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. Referitor la calculul indemnizatiei dupa legea noua am cateva nelamuriri: 1. Luna aceasta intru in concediu de maternitate bebe 2 in continuare ... (vezi toată discuția)
cate zile de concediu de maternitate sa-mi iau (cea mai avantajoasa varianta)? dumitrunicole dumitrunicole Buna ziua! As dori sa ma sfatuiti care este varianta cea mai avantajoasa pentru mine. Sunt gravida, iar din saptamana 38 (01.10.2018) am intrat in ... (vezi toată discuția)