avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La divort daca exista separare de bunuri mai este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La divort daca exista separare de bunuri mai este necesara lichidarea ...

La divort daca exista separare de bunuri mai este necesara lichidarea patrimoniului(imi cer scuze, nu stiu denumirea exacta)? Mai trebuie facut partaj sau ceva similar? Divortam la notar si nu avem pretentii tocmai pt ca acum ani de zile am facut o separare de bunuri. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Separatie bunuri in timpul casatoriei irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua! Sotul meu doreste separatia de bunuri in timpul casatoriei, fara sa dea divort. Mentionez ca el lucreaza in strainatate, are venituri mai mari ... (vezi toată discuția)
Partaj banci in divort mb_mihaela mb_mihaela se poate face la inaintare dosar-divort ca partajul sa fie primordial ,apoi procesul de divort avand in vedere ca am facut de comun acord un partaj la bunuri ... (vezi toată discuția)
Procentaj din afacere in caz de divort costina2014 costina2014 buna ziua, eu sunt cu sotul meu de 8 ani si casatorita de 2 ani...avem si un baietel impreuna,nascut inainte de casatorie....de curand sotul vrea sa cumpere ... (vezi toată discuția)