avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Obligativitatea trimiterii facturii prin spv?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Obligativitatea trimiterii facturii prin spv?

Buna ziua,
Agricultorii persoane fizice care aplica regimul special si emit factura, au obligativitatea trimiterii facturii prin spv?
mutlumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Important !buna ziua, am urmatoarea speta. un furnizor de deseuri menajere ... contabilitate@pansiprod.ro contabilitate@pansiprod.ro Buna ziua, Am urmatoarea speta. Un furnizor de deseuri menajere a emis o factura in 05.08.2024 pe care nu ne-a trimis-o fizic sau mail dar nici in SPV. Ne-a ... (vezi toată discuția)
E-factura facturare persoane fizice windy windy E-factura facturare persoane fizice Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire legata de e-factura : Magazin online cu vanzare de produse la bucata,cum emite ... (vezi toată discuția)
Sunt furnizor pe emag marketplace și am primit o factura AdrianaPopteanu79 AdrianaPopteanu79 Bună ziua, Sunt furnizor pe eMAG Marketplace și am primit o autofactură emisă de eMAG în numele firmei mele. Problema este că această autofactură nu ... (vezi toată discuția)