avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce poți să faci sau cum să procedezi legal atunci ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce poți să faci sau cum să procedezi legal atunci când ai ...

Ce poți să faci sau cum să procedezi legal atunci când ai un părinte care te-a maltratat fizic și psihic de mic copil iar psihic și în momentul de față și te provoacă să faci gesturi să îți creeze probleme și având în vedere că nu poți să îl ți la distanță că locuiești în apartamentul familiei dar când îi reproșezi tot ce ți-a făcut o face pe nevinovată și îți spune că ai probleme psihice ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:16, 23 Octombrie 2025
Ce poți să faci

Sa te muti din apartamentul familiei, asta poti sa faci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini rau intentionati simply96 simply96 Buna ziua . As avea si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat.Eu si familia locuim in mangalia unde avem o locuita proprietate personala dar ne-am ... (vezi toată discuția)
Sora soțului ne trimite mereu mesaje de șantaj, amenințare și jigniri. se pedepsește hărțuirea? ce trebuie să fac? denisa.f denisa.f Sora sotului , ne hartuieste trimitandu-ne mereu mesaje de santaj,amenintare,jigniri , vorbeste la toata lumea lucruri neadevarate despre noi si face acuzatii ... (vezi toată discuția)
Atacarea dreptului civil de proprietate pe motiv psihiatric remusovidiu remusovidiu Sunt in situatia urmatoate : Verisoara impreuna cu sotul ei locuiesc in apartamentul unchiului si matusii mele , amandoi au buletin si domiciliu facut pe ... (vezi toată discuția)