avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini rau intentionati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini rau intentionati

Buna ziua .
As avea si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat.Eu si familia locuim in mangalia unde avem o locuita proprietate personala dar ne-am mutat cu chirie in constanta deoarece sotul are serviciul aici si ii era greu cu naveta .Inca din prima saptamana au inceput sa apara problemele cu vecina care locuieste in apartamentul de sub noi. M-a oprit pe scari si mi-a reprosat ca face galagie copilul ,in varsta de 4 ani, dupa orele 22.00. Am tacut si am schimbat programul copilului de somn asa ca l-am culcat mai devreme dar in luna iulie a fost ziua baiatului si cum era normal am avut cativa musafiri care au plecat in jur de ora 9.00 dar a ramas la noi peste noapte nasa copilului si am stat de vorba pana pe la orele 24.00 dar duar atat ,nu am dat drumul la muzica , nu am petrecut ,nu am facut nimic de acest gen de galagie duar ca am stat de vorba iar copii se jucau cu jucarele .La scurt timp cum m-a prins pe scara m-a oprit si mi-a reprosat ca a fost galagie , am tacut si i-am spus ca o sa incerc sa fac in asa fel ca totul sa fie cum doreste ea dar la scurt timp iar m-a oprit pe scari si mi-a reprosat ca se juca pisica prin casa la 6.00 dimineata , am tacut si nou si am dat pisicul afara ca sa fie totul bine. Am crezut ca totul s-a rezolvat si mi-am vazut de ale mele pana astazi cand m-a sunat proprietarul apartamentului si mi-a spus foarte suparat ca l-a sunat vecina ca la noi e foarte multa galagie dupa ora 22.00 si ca v-a suna la politie , deci a inceput cu amenintari ,iar proprietarul nestiind situatia probabil ca le da dreptate si ne-a sunat pe un ton amenintator si ne-a spus ca el nu vrea astfel de probleme .Ce e de facut ? Sincer in opinia mea eu nu cred ca un copil de 4 ani face chiar atat de mare galagie cum spune ea ,incat sa se ajunga sa ne faca probleme cu politia .Eu cred ca de fapt aceasta femeie e duar rau intentionata si nu e deranjata de joaca copilului. Dumneavoastra ce spuneti? Eu ma tem duar ca proprietarul sa nu mai vrea sa ne prelungeasca contractul din vine acestei vecine si sa ne creeze mari pagube materiale pentru ca aici platim o chirie comvenabila iar daca vom fi nevoiti sa ne mutam , chiriile sunt foarte mari sau am putea sa ne mutam acasa unde iar vom avea cheltuieli mari cu naveta sotului si gardinita copilului , nu mai vorbesc de faptul ca v-a trebui sa mut copilul la o alta gradinita unde va trebui sa o ia de la capat cu alti colegi si alti profesori etc.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: simply96 , utilizator 21:57, 10 Decembrie 2008
Daca politia vine la usa si nu aude balamuc....nu are ce sa va faca. Asa ca ar fi bine sa-i spuneti vecinei si proprietarului Dv. ca va doriti sa fie chemata politia ca sa scapati odata de amenintari. Va inteleg grija de a va muta dintr-un loc in care aveti ce va trebuie, dar nici sa stati incordata ca daca pasiti prin casa va deranjati vecina. Pai asa....o sa ajungeti sa va legati copilul de pat.
Sincera sa fiu nu mi-e teama de politie desi nu as vrea sa se ajunga aici , pentru ca pana la urma si politistii sunt oameni si au si ei copiii si sunt comvinsa ca ne vor da dreptate cand ii vom prezenta situatia ,mi-e teama duar ca aceasta femeie imi poate face mult rau comvingandu-l pe proprietar sa ne dea afara dupa ce expira contractul si spun asta pentru ca era foarte suparat cand ne-a sunat si avea un ton amenintator, deci aceasta femeie imi poate face mult rau atat financiar cat si personal numai cu o vorba aruncata aiurea iar legal nu cred ca pot face ceva care sa o poata opri sa se mai bage in viata noastra si sa ne faca rau.
incercati sa vb cu politistul comunitar si sa medieze el problema.Asa v a sti vecinul ce v a spune politia si nu va mai avea cu ce sa va sperie.Solicitati sa vina si sa stea de vb cu amandoi
La asta ma gandeam si eu , poate chiar sa fac o plangere inaitea ei pentru ca s-a luat de noi de fata cu copilul iar bietul de el de cate ori o vede se ascunde dupa noi de frica ei . Pana la urma e duar un copil si e normal sa fie speriat , cred ca orice copil ar reactiona la fel daca cineva ar ridica tonul in prezenta lui.

multumesc pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii exagerate de tulburarea linistii publice ionutflorea.ellcad ionutflorea.ellcad Buna ziua, De aproximativ o luna m-am mutat impreuna cu sotia si fetita noastra de 2 ani si 4 luni intr-un nou apartament din Wackersdorf-Bavaria. Inca de ... (vezi toată discuția)
Distrugere sau .. ce ? ContSters240593 ContSters240593 Pe data de 5 aprilie, pisica mea a cazut de la etajul 5 si a spart luneta unei masini, parcata in fata blocului. In seara zilei cu pricina, suna la usa mea ... (vezi toată discuția)
Sfaturi in solutionarea unei reclamatii privind tulburarea linistii (in bloc) ContSters136712 ContSters136712 Buna seara. Nu de mult timp m-am mutat in Bucuresti si iata ca ma lovesc de o problema cu care nu m-am mai confruntat. Cat timp am stat in orasul natal, nu am ... (vezi toată discuția)