avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... De curand, am avut examenul de promovare ca functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

De curand, am avut examenul de promovare ca functionar public, ...

De curand, am avut examenul de promovare ca si functionar public, din inspector principal in inspector superior. Vreau sa- mi spuneti, conform legii, de cand este obligata institutia sa ma puna in plata cu noul salariu? Eu am avut examenul la inceputul lunii si ei vor sa ma puna in plata cu data de 1 a lunii urmatoare. Eu as dori cu data urmatoare examenului pentru ca nu am gasit nici un articol din lege in care sa fie specificat acest lucru

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Pierdere grad profesional consilier superior Costi2015 Costi2015 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie: Am detinut gradul profesional de consilier superior pana in anul 2013, an in care in institutie ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)