avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiesc în apropierea unui râu, adică între ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiesc în apropierea unui râu, adică între ...

Bună ziua! Locuiesc în apropierea unui râu, adică între grădină mea și apă sunt cam 80 de metri. Un vecin are oi și le lasă să pășuneze în acel loc. Până să apelez la Apele Române își punea stâna între grădini și apă. Avea și mulți câini liberi, de din septembrie-octombrie când venea de pe pășune, până în mai, când pleca, era "proprietate privată". L-am rezolvat cât de cât, cu poliția, Apele Române, dar e tot mai agresiv. Poliția îl sancționează doar pentru jigniri, amenințări, dar cât timp stă acolo, e un pericol. Întrebarea este, are voie să stea cu oile pe domeniul public? E intravilan. De la primărie îl lasă că e prietenă ciobănița cu primărița.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere pentru agresiune verbal si injurii C0stea C0stea Buna seara, daca ma puteti ajuta si pe mine cu cateva indrumari mi-ar fi de folos intrucat maine vrea sa depun o plangere la politie. Mai exact, tatal meu in ... (vezi toată discuția)
Cioban cu oile in gradina mea phil26 phil26 Am o problema cu un cioban, care vine cu oile in gradina mea. Ce pot sa fac, ca politia nu face nimic. Cand vreau sa vorbesc cu el, trimite caini pe mine. M-au ... (vezi toată discuția)
Ciobanul refuza sa dea oile inapoi genessis63 genessis63 In baza unei intelegeri verbale ( asa e de zeci de ani ) mama mea si-a incredintat oile propietarului unei stane din zona platind si o suma de bani pentru ... (vezi toată discuția)