avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere despagubire primarie pentru auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere despagubire primarie pentru auto

Buna seara!

Acum doua saptamani cand a fost codul rosu de ploaie, eram in drum spre casa cu masina. La doua strazi de casa era un copac care picase si agatase un cablu de curent/telefonie care trecea oblic pe deasupra soselei. Fiind noapte si ploaie, cablul nu a fost vizibil deloc si l-am lovit in mers. In urma impactului, mi-a fost crapat parbrizul de la masina. Pentru a preveni alte incidente am cerut ajutorul politiei locale la momentul acela. La randul ei, politia locala a sunat la 112 si a cerut ajutorul politiei municipale si a celor de la ISU pentru a degaja locul incidentului de copac, cablu etc. A doua zi am fost la primarie sa depun o cerere de despagubire unde am descris evenimentul si am precizat ca detin filmarea de pe camera de bord, nu au vrut sa ia filmarea, dar au spus ca o sa ma sune pe numarul lasat de mine pe cerere pentru mai multe informatii. Apoi am fost la politie sa declar incidentul, acolo politistul mi-a facut o constatare si mi-a dat autorizatia de reparatie pe care m-a sfatuit sa o atasez la cererea de la primarie, lucru pe care l-am si facut. In seara asta am gasit in posta raspunsul primariei in care desi este recunoscut faptul ca primaria trebuie sa mentina drumurile si arborii adiacenti, imi refuza cererea de despagubire pe cauza ca in urma cererii mele nu rezulta neechivoc ca avaria la masina mea a fost produsa din motivele precizate de mine.

Ce pot face acum?
Multumesc in avans!

Alte discuții în legătură

Incident rutier . buna ziua, va cer ajutorul pentru o problema ... hadrian2013 hadrian2013 Incident rutier . Buna ziua, Va cer ajutorul pentru o problema survenita sambata. Circulam pe un drum judetean langa Mizil, in afara localitatii. Din sens ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune pentru masina avariata de copac Jules26 Jules26 Buna ziua, In data de 06.02.2020, in sectorul 6, Bucuresti, un copac a cazut peste autoturismul pe care il detin, avariindu-i plafonul si parbrizul. La fata ... (vezi toată discuția)