avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ma confrunt cu o problema de peste 10 ani. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema de peste 10 ani. Matusa ...

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema de peste 10 ani. Matusa mea este proprietarea apartamentlui in care locueste mama mea dècand era mica, Mama mea a ramas farà un act de identitate, motivul.. Matusa mea nu mai iese din casa, nici macar o imputernicire nu am put reusi sa fac! Eu nu am mai vazut-o pe Matusa de anii de zile, cu toate ca locuim la 10 minute distanta, dar in Spania! Var rog sa ma ajutati cu un saft, ce pot face. Mama are 65 de ani,sunt ingrijorata ca poate avea nevoie de un mèdic si nu are nici un act. Va multumes frumos!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 03:09, 24 Octombrie 2025
Daca nu-i poate face matusa act de identitate pentru a beneficia de asistenta medicala , sociala , etc , e simplu , faceti-i acte cu adresa la d-voastra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate- transfer proprietate de la parinti ziulik ziulik in urma cu 12 ani, am fost nevoiti sa plecam din casa , din cauza tatalui meu care era foarte violent. timp de atatia ani nu ne.m intors acolo. reusind sa ma ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru copil la iesirea din alta tara sebas05 sebas05 Buna ziua, Noi locuim in Spania si copilul nostru de 9 ani va pleca in vacanta in Romania cu bunica lui.El are pasaport individual .Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Atacare contract donatie imobiiliara cu clauza intretinere POLGAB POLGAB BUNA ZIUA MA ADRESEZ DUMNEAVOASTRA CU SPERANTA CA MA PUTETI LAMURI SI PE MINE.SUNTEM O FAMILIE TANARA CARE IN ULTIMI 8 ANI AM LOCUIT IN SPANIA.ANUL TRECUT ... (vezi toată discuția)