avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ma confrunt cu o problema de peste 10 ani. Matusa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ma confrunt cu o problema de peste 10 ani. Matusa ...

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema de peste 10 ani. Matusa mea este proprietarea apartamentlui in care locueste mama mea dècand era mica, Mama mea a ramas farà un act de identitate, motivul.. Matusa mea nu mai iese din casa, nici macar o imputernicire nu am put reusi sa fac! Eu nu am mai vazut-o pe Matusa de anii de zile, cu toate ca locuim la 10 minute distanta, dar in Spania! Var rog sa ma ajutati cu un saft, ce pot face. Mama are 65 de ani,sunt ingrijorata ca poate avea nevoie de un mèdic si nu are nici un act. Va multumes frumos!
Cel mai recent răspuns: LRS08 , utilizator 14:23, 24 Octombrie 2025
Daca nu-i poate face matusa act de identitate pentru a beneficia de asistenta medicala , sociala , etc , e simplu , faceti-i acte cu adresa la d-voastra .
Eu traiesc in Spania!

Etsy123 a scris:

Daca nu-i poate face matusa act de identitate pentru a beneficia de asistenta medicala , sociala , etc , e simplu , faceti-i acte cu adresa la d-voastra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi decazuta o mama din drepturile parintesti? mariacristina mariacristina buna ziua. varul meu este minor(7 ani) si a fost parasit de catre mama lui inainte de implinirea varstei de un an.respectiva femeie a mai pastrat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Unchii mei au decedat anul trecut in octombrie la interval de ... boroem1972 boroem1972 Unchii mei au decedat anul trecut in Octombrie la interval de 10 zile unul de celalalt,prima fiind matusa.Mentionez ca va scriu in calitate de nepot al ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - lipsa certificat mostenitor psvictor psvictor Buna ziua, Am urmatoarea speta la care am nevoie de un raspuns: Bunica dupa mama a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea de mostenire. ... (vezi toată discuția)