avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Acum vreo 20 de ani am facut un credit si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Acum vreo 20 de ani am facut un credit si întârziasem ...

Buna ziua, acum vreo 20 de ani am facut un credit si intirziasem cu rata, aveam vreo 2 zile intirziere, si am fost sunat de un angajat al bancii, sau vreun contractor, si mi-a spus ca ma poate penaliza si la 2 zile sau cind vrea el si nu am mai vrut sa platesc o rata la acel credit si am fost sunat iar, dar de alt angajat, si i-am spus de comportamentul colegului lui si mi-a dat dreptate, si le-am zis ca daca ma mai suna ii voi da in judecata si le iau de 3 ori suma pe care o luasem, si chiar nu am mai fost sunat. Am fost sunat la vreo 2 ani de catre KRUK si dupa aia pauza. Creditul a fost luat in 2006. In 2010 m-am imbolnavit si am cazut bolnav cu o pensie atunci de 350 de lei, acum avind 1281 de lei. Am sunat un avocat si mi-a cerut 3000 de lei. Si daca ar fi in rate, asta ar insemna ca 3 luni sa nu imi mai pot platii utilitatiile si sa nu mai maninc deloc. Am hotarit ca sa ma reprezint eu singur. Ma puteti ajuta sa ma invatati cum si ce sa vorbesc in instanta, sa fie cit de cit profesional. In 2013 am vindut apartamentul din Bucuresti si m-am mutat la Sibiu. Ei au pus la dosar cum ca mi-au trimis postal mandate postale, ultimul fiind in 2018. Normal creditul ar trebui sa intre in prescriptie. Doresc ca sa stiu cum invoc legea prescriptiei, si nu stiu cum sa o prezint in instanta.

Alte discuții în legătură

Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie raiffeisen bank/kruk romania cami_vox cami_vox Buna ziua In anul 2010 am solicitat Raiffeisen Bank un descoperit de cont, pe care ulterior nu l-am mai putut achita inapoi. La sfarsitul lunii Februarie ... (vezi toată discuția)
Executare silita pacient cu probleme psihice ANGELISS ANGELISS tatal meu,la virsta de 60 de ani,ramas singur dupa moartea mamei mele,a vindut ceva pamint si a depus 6000 de euro in cont la o banca,apoi fara sa stie nimeni ... (vezi toată discuția)