avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se face calculul indemnizației creștere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se face calculul indemnizației creștere copil dacă ...

Bună ziua , mă poate lamuri cineva va rog , cum se face calculul indemnizației creștere copil dacă copilul s-a născut în la început de octombrie în cazul tatălui dacă mama nu are dreptul la concediul de maternitate ( tatăl a lucrat din august 2024 până în luna nașterii) ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius.dav. , utilizator 08:37, 25 Octombrie 2025
Se iau in calcul , in ordine descrescatoare, ultimele 12 luni in care tatal a realizat venituri nete , incepand cu luna nasterii copilului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Îmi puteți spune care articol din lege stabilește că. Luna nașterii face parte obligatoriu din calculul cuantumului? Mulțumesc!

Marius.dav. a scris:

Bună ziua , mă poate lamuri cineva va rog , cum se face calculul indemnizației creștere copil dacă copilul s-a născut în la început de octombrie în cazul tatălui dacă mama nu are dreptul la concediul de maternitate ( tatăl a lucrat din august 2024 până în luna nașterii) ? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil madalinagabriel madalinagabriel Bună ziua! Daca copilul e nascut in 27.08, pentru calcularea indemnizatiei de crestere copil se iau in calcul 12 luni de venituri nete incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie crestere copil andrada80 andrada80 Buna ziua Sunt in urmatoarea situatie: - voi naste cam pe 1 noiembrie 2016 - as vrea sa intru in concediu de maternitate incepand cu 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate AmaliaPopescu AmaliaPopescu As dori sa aflu care va fii valoarea indemnizatiei de maternitate in cazul in care doresc sa raman insarcinata,dar si valoarea concediului ... (vezi toată discuția)