avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parinte divortat care are in custodie un copil minor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parinte divortat care are in custodie un copil minor ...

Buna dimineata,
Ma puteti ajuta cu un raspuns avand in vedere sitiatia de mai jos:
Parinte divortat care are in custodie un copil minor , poate face un testament in care sa numeasca un administrator - Executor testamentar, altul decat celalalt parinte, care sa administreze bunurile copilului pana la majorat ? Daca da care este procedura? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum sa imi pastrez bunurile? ioanadinu ioanadinu Buna ziua, Parintii mei sunt separati, dar nu au divortat. Eu stau cu mama si cu fetita mea de 5 ani, intr-o casa pe care au facut-o impreuna parintii mei, ... (vezi toată discuția)
Desemnare administrator bunuri Bernadet Bernadet Buna ziua, As dori sa primesc un raspuns cu privire la urmatoarea situatie. Doi parinti sunt divortati, au un copil minor si custodie comuna. ... (vezi toată discuția)
Interdictie bunuri aly_magda aly_magda Buna ziua, Am o fetita rezultata din concubinaj. Am terminat procesul pentru incredintarea minorei si pensie alimentara. Sunt proprietara unei garsoniere si ... (vezi toată discuția)