avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Copilul este lăsat în grija bunicii iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Copilul este lăsat în grija bunicii iar mama copilului ...

Bună ziua. Copilul este lăsat în grija bunicii iar mama copilului este plecată din țară. Întrebarea mea este dacă pot să l iau de la grădinița din orașul ei, și să l iau la mine? Nu suntem
Căsătoriți și nu avem custodie făcută. Copilul a stat alternativ la amândoi iar fetița dorește să vină la mine.
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2025
FireM, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:33, 24 Octombrie 2025
Este bine sa aveți deschis un proces.
Este mult de discutat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie la tata ipatejohn ipatejohn Buna ziua, am avut o relatie de 8 ani fara casatorie, si a rezultat o fetita care are 7 ani, fetita a stat mai mult la bunici din cauza serviciului, am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua soția a plecat cu copilul la luat de la gradinita ... Noahcristi Noahcristi Bună ziua soția a plecat cu copilul la luat de la gradinita nu la lăsat sa termine grafinita a părăsit domiciliul conjugal cu copilul a plecat într-o ... (vezi toată discuția)