avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista posibilitatea ca chiriile încasate de fiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista posibilitatea ca chiriile încasate de fiul ...

Bună seara ! Exista posibilitatea ca chiriile încasate de fiul meu de la un apartament bunul lui propriu sa fie trimise direct in cont meu bancar unde este si el împuternicit? Daca da , va rog să- mi spuneți cum trebuie sa procedăm. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:37, 25 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți stabili în contract asta dar se va considera că sumele sunt achitate către fiul dvs, astfel că el va fi cel care va avea obligația declarării la fisc a sumelor și a plății impozitelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor plata cass (sanatate) pentru venituri din chirie Clark Clark Buna ziua, Ridic o problema care ma framanta dpdv fiscal ! :) Am decis sa ma mut din apartamentul meu proprietate personala si doresc sa il inchiriez. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de bani de la directia de finante si directia de sanatate,dupa decesul titularului pfa-persoana fizica autorizata elina20099 elina20099 Buna seara. In luna iunie , anul trecut, din pacate ,tatal meu a decedat.El detinea un PFA ,pentru care eu am imputernicire in contul lui bancar. ... (vezi toată discuția)
Bună dimineata ! multumesc domnului avocat pentru raspunsul ... vasilicadanescu vasilicadanescu Bună dimineata ! Multumesc domnului avocat pentru raspunsul referitor la virarea sumelor obținute din închirierea apartamentului fiului meu , bunul lui ... (vezi toată discuția)