avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca nasc inainte de a implini primul copil 3 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca nasc inainte de a implini primul copil 3 ani primesc indemnizatie ...

Daca nasc inainte de a implini primul copil 3 ani primesc indemnizatie de crestere copil?Specific ca indemnizatia pentru primul copil am primit-o doar pana la 1 an si 10 luni.

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului cu semnul intrebarii? pup_me pup_me Buna,numele meu este Gabriela,eu sunt angajata din 02.04.2012 cu carte de munca si data aproximativa a nasterii copilului este 01.04.2013 , adica exact la 1 zi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cel de-al doilea copil persida80 persida80 buna ziua, momentan ma aflu in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani. urmeaza sa nasc al 3-lea copil cand cel de-al 2-lea va implini ... (vezi toată discuția)
Durata concediului de crestere copil Agota2016 Agota2016 Buna ziua! Eu am nascut la 10 septembrie 2014. Am ales 2 ani, astfel dupa vechea lege ar trebui sa intorc la servici la 10 august pentreu ca si tata este ... (vezi toată discuția)