avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... hcl modifica legea 195/2002
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

hcl modifica legea 195/2002

Buna,
As dori un avocat specilizat peacest domeniu care poate sa raspunda.
Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice,
De remarcat că Ordonanţa de urgenţă nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (Codul Rutier) se referă exclusiv la drumuri publice, după cum rezultă chiar din titlul ordonanței. Nicăieri nu este reglementată situația în care regulile din Codul Rutier s-ar aplica și pe drumurile private.

HCL Poate sa faca modificari la aceasta lege 195/2002 cand IN LEGE SCRIE NEGRU PE ALB DRUMURI PUBLICE iar hcl Adauga si drumuri private, Personal mi se pare ca Hotararea consiliului local nu poate fi mai presus de lege.
Pentru daca e asa voi deschide proces impotriva primariei.

Alte discuții în legătură

O nedumerire legata de circulatie cristianlucian cristianlucian In baza carei legi sau al carui articol din ordonanta de urgenta poate un agent al politiei sa sanctioneze un conducator auto sau sa opreasca un autovehicol ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala romobil romobil Am primit un PV amenda contraventionala de la POL comunitara Timisoara pentru stationare cu auto mai mare de 3,5 t pe un drum public din Timisoara. Amenda data ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare supermarket pe loc pentru persoane cu handicap Uvio Uvio Sant sofer de taxi si am oprit intr-o parcare a unui supermarket pentru 3 minute pe un loc de handicapati,aveam sa-mi iau cateva medicamente si parcarea era ... (vezi toată discuția)