avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Va rog sa ma ajutati cum sa recuperez o plata incasata ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Va rog sa ma ajutati cum sa recuperez o plata incasata ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cum sa recuperez o plata incasata abuziv de catre operatorul online ''FITEVEN.COM'' .
In data de 06.10.2025 am instiintat prin e-mail trimis la suport@fiteven.com solicitarea de dezabonare si in data de 24.10.2025 am fost taxat ca si cum as fi abonat in continuare, cui trebuie sa ma adresez pentru a reclama acest abuz si recuperarea sumei de bani?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Vodafone - recuperare datorii tf tynatwine tynatwine Buna seara, Am avut un abonament la vodafone in noiembrie 2012 , iar in februarie a fost reziliat. Acum m-am trezit cu o notificare de la Departamentul ... (vezi toată discuția)
Am avut un cont de glovo si m-am abonat la serviciul lor de prime. ... cucu23 cucu23 Am avut un cont de Glovo si m-am abonat la serviciul lor de PRIME. Dupa cateva luni am cerut rezilierea abonamentului si ei refuza. Eu le trimit solicitari ... (vezi toată discuția)