avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua!Lucrez la o societate lucru în ture 12/24 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua!Lucrez la o societate lucru în ture 12/24 12/48 sunt ...

Bună ziua!Lucrez la o societate lucru în ture 12/24 12/48 sunt luni când fac ore suplimentare,conform legii angajatorul aceste ore suplimentare mi le plătește o dată iar a doua oară îmi dă recuperare,ok...de ce.la recuperare pt orele suplimentare , angajatorul,îmi ia bonul de masă?este legal,și dacă acest liber plătit trebuie să apară în fluturas.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 26 Octombrie 2025
Munca suplimentară nu se plătește în tichete de masă
www.avocatnet.ro/articol_655...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea tichetelor de masa in cazul recuperarii orelor suplimentare dancerhd dancerhd avem urmatoarea situatie: in luna ianuarie norma grafica lunara este de 176 ore,/23 zile lucratoare , salariatul care lucreaza in ture de 12/24 efectueaza un ... (vezi toată discuția)
Prima vs ore suplimentare? nelamurire Alexter Alexter Bună ziua! Am si eu o nelamurire v-as ruga sa ma ajutati. Lucrez de cateva luni in cadrul unei companii iar programul de lucru este 12/ 24, 12/ 48 in mod ... (vezi toată discuția)
Norma de lucru Daliborka Daliborka Buna seara, in cazul programului de munca 12/24 si 12/48, cum se acorda tichetele de masa? pentru ziua lucrata sau in functie de numarul de ore lucrate? (vezi toată discuția)