avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca sotul are doua autoturisme pe numele lui, sotia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca sotul are doua autoturisme pe numele lui, sotia poate fi ...

Daca sotul are doua autoturisme pe numele lui, sotia poate fi notificata pentru neachitarea in termen a obligatiilor fiscale? aici ma refer la taxa de 540 de lei introdusa de primaria sect. 4 pentru cei ce nu au un loc de parcare de resedinta.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Contract comodat loc parcare Neagu12 Neagu12 Buna ziua Eu am domiciliul in alt judet si masina inmatriculata acolo. Sotia are domiciliul in capitala cat si loc de parcare. Masina e bun dobandit dupa ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)