avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat loc parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat loc parcare

Buna ziua
Eu am domiciliul in alt judet si masina inmatriculata acolo. Sotia are domiciliul in capitala cat si loc de parcare. Masina e bun dobandit dupa casatorie. Acum la parcare imi cere contract de comodat ca nu e masina pe bucuresti. Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: griffindolph , utilizator 09:50, 23 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Cei de la primarie .
Astea sunt actele necesare:

În ambele situații prezentate sunt necesare următoarele documente:

vechiul contract de parcare
BI/CI cu domiciliu la adresa unde se solicită locul de parcare
Certificat de Înmatriculare din care să reiasă că autoturismul este înmatriculat în România (cu ITP valabil) și cu număr de București
contract de comodat autentificat la notar pentru autoturismele acordate spre utilizare persoanelor ce au calitatea de comodat (dacă este cazul)
certificat de încadrare cu grad de handicap locomotor (dacă este cazul)
creanțele bugetare exigibile să fie achitate (se verifică de către angajatul care prelucrează dosarul).
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua. Dacă autoturismul este bun comun cumpărat pe numele meu in timpul căsătoriei mai este necesar încheierea unui contract de comodat între mine și ea pt a folosi locul de parcare de reședință care este contractat pe numele soției? Sau poate e mai bine sa transferam contractul de parcare pe numele meu? Menționez că amândoi locuim la aceeași adresă. Va mulțumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Solicitare asociatia de proprietari mihai.nutzy1995@yahoo.com mihai.nutzy1995@yahoo.com Am solicitat printr o cerere tip de la Adp sector 2 bucuresti pt un loc de parcare sa ateste ca locuiesc la adresa din imobilul care apartine de AP si dna ... (vezi toată discuția)