avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prescripția în cazul actiunilor civile pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prescripția în cazul actiunilor civile pentru demolarea constructiilor

Buna ziua ,intreb daca actiunea civila pentru demolarea constructiilor vechi de pe hotar si incalcarea liniei de hotar beneficiaza de prescriptie.Eu cred ca nu,dv ce parere aveti ,cu multumiri Sin .

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin cadastru din 2008. intre timp vecinul a demolat ... mihaela.joline mihaela.joline Buna ziua. Detin cadastru din 2008. Intre timp vecinul a demolat gardul dintre proprietati fara acordul meu si a construit 2 cladiri noi pe linia de hotar , ... (vezi toată discuția)
Legea privind distanta intre case construite Eva Vigh Eva Vigh Buna ziua. In vecini era o casa veche construita pe linie cu stresina in curtea noastra.Acum s-a demolat pana la fundatie, dorind sa se construiasca tot acolo ... (vezi toată discuția)
Problema delimitare hotar Rmy17 Rmy17 Buna ziua, am cumparat un teren cu o casa veche de vreo 60 de ani din chirpic.La cumparare vanzatorii mi-au prezentat cadastrul care arata terenul ca avand ... (vezi toată discuția)