avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am lucrat la un studio de videochat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am lucrat la un studio de videochat ...

Buna ziua,am lucrat la studioul de videochat studiogroup/glowstudio, eram platite de la firma din Bulgaria ,si mai era o firma unde era locatia ,unde plateam o chirie si cred ca era si o firma de constructii, ca aveau multe pliante cu Building bnb,nu au inchis contul pe streamate, as vrea sa ii dau in judecata sa deschida contul, ma puteti ajuta?,pe contul respectiv erau si bani care trebuia sa ii primesc.
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:32, 26 Octombrie 2025
Va trebui sa mergeți la un avocat pt a discuta fata în fata,trebuie sa oferiti mai multe amanunte,sa prezentati contractele încheiate cu firmele respective ,sunt mai multe lucruri de lămurit..
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept StefaniaRoxana StefaniaRoxana Buna ziua ! Acum 9 luni am început o activitate in domeniul videochat la un studio din orașul meu . In urma cu 2 luni am început sa fim hărțuite (toate ... (vezi toată discuția)
Proces videochat SandraTeo SandraTeo Buna ziua, Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces pe care intentionez sa il deschid impotriva unui studio foarte cunoscut de videochat ... (vezi toată discuția)
Refuz plata studio videochat, fara cim, practic ilegal byrev byrev Doresc sa plec de la studio pentru ca nu-mi mai convin conditiile plus ca sunt tare nesimtiti si se comporta foarte urat cu mine. 1. Am lucrat aproimativ o ... (vezi toată discuția)