avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat in Romtelecom si am nevoie de adeverinta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat in Romtelecom si am nevoie de adeverinta ...

Buna ziua am lucrat in rom telecom si am nevoie de adeverinta pentru pensionare ,cum ca am lucrat in perioda 1989-2001 ca jontor si aveam un spor de 20%
si eram in grupa 2 de pensionare.ma poate ajuta cineva cu o adresa?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:54, 27 Octombrie 2025
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Pensionare - buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati sa aflu cind ... claudia.24 claudia.24 PENSIONARE - Buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati sa aflu CIND SE POATE PENSIONA o persoana-barbat cu urmatoarea situatie = nascut septembrie 1963 , ANGAJAT LA ... (vezi toată discuția)
Dragan-mediu toxic reli.dragan@yahoo.com reli.dragan@yahoo.com Buna ziua, Sunt pensionat la limita de varsta de 3 ani. Am lucrat 15 ani si 4 luni ( martie 1982- iulie 1997) ca acumulatorist (am fost trecut de la ... (vezi toată discuția)