avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate stabili domiciliul minorului, fără să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate stabili domiciliul minorului, fără să ...

Bună ziua,
Se poate stabili domiciliul minorului, fără să apelez la un avocat?
O pot face eu și fosta parteneră, la judecătorie?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:12, 27 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dar un avocat va poate da sfaturi cu privire la acest aspect. Totodata daca si partea adeversa doreste acest lucru aveti de luptat in instanta daca ajungeti acolo!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dvs credeți ca pe viitorul copilului se pot face experiente jucandu -va de-a , ,,autoreprezentarea"atunci e alegerea dvs.Chiar în ipoteza în care concubina ar fi de acord , este recomandat cs un av sa va redacteze cererea de chemare în judecata pt ca judecătorul sa se pronunțe cf voinței părților..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt in proces de divorț cu minor. urmează să ... stefanpopovici stefanpopovici Bună ziua. Sunt in proces de divorț cu minor. Urmează să primesc hotărârea pe fond ce conține autoritate comună și un program de vizitare ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii firma de dispecerat silvanadanes silvanadanes Buna seara, Am deschis de curand o firma de dispecerat transport si trebuie sa imi intocmesc un contract pentru viitorele colaborari. La cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva.? oanaportar oanaportar Vă rugăm foarte mult să ne ajutați cu un răspuns : - Sindicatul a dat în judecată instituția pentru menținerea sporului pentru condiții ... (vezi toată discuția)