avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul parti comune apartamente cu centrale termice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul parti comune apartamente cu centrale termice

Buna ziua! Anul acesta in blocul in care locuiesc locatarii sunt bransati la noile e coloane montate pe casa fiecarei scari a blocului avand aparat de masura al caldurii consumate la usa sau si-au montat centrale murale. De asemenea coloanele vechi nu mai sunt functionale si au fost debransate de la alimentare din subsol(taiate si pusa mufa), iar majoritatea tevilor care treceau prin apartamente sunt taiate! Acum problema mea, detinator de centrala termica proprie, de ce administratorul ne-a spus ca diferentele de căldură care pot aparea din citirile gigacalorimetrelor de la apartamente fata de citirea CET Govora se repartizeaza la toate apartamente la suprafață utila a fiecarui ap inclusiv celor cu centrala? Daca nu mai avem nicio sursa comuna de incalzire comuna in casa, ce treaba are suprafata utila? Daca aceste diferente sunt mari, exista vreo cale legala sa pot da asociatia in judecata? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2025
ionciulacu45, utilizator

Alte discuții în legătură

Repartizare costuri agent termic maria1956 maria1956 Buna ziua, locuiesc la etajul 4 (ultimul)al blocului si din vara am instalat centrala termica.In apartament nu am nici macar 10cm.teava si totusi am primit ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli comune de incalzire alexandrudragos13 alexandrudragos13 Supun atentiei Dvs urmaroarea situatie a unui condominiu: - subsolul tehnic transformat in spatiu comercial - parter si mezanin spatiu comercial (din ... (vezi toată discuția)
Tevile de caldura de la subsol e_creanga e_creanga Suntem 12 apartamente cu centrale termice pe gaz si 4 apartamente cu incalzire de la CET.Nu exista repartitoare de caldura dar avem la subsol ... (vezi toată discuția)