avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am divortat, am facut partaj, apartamentul mi-a ramas ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am divortat, am facut partaj, apartamentul mi-a ramas mie ...

Buna ziua, am divortat , am facut partaj , apartamentul ,mia ramas mie prin hotarare judecatoreasca, iam dat banii care trebuia sa ai dau ,acum cand am vrut sa intabulez , au zis ca trebuie semnatura de la fosta , sa se intabuleze antai pamantul de sub blok, dar fosta nu mai vrea sa semneze. pune conditi, ea nu mai are nici un drept , asupra apartamenului , dar mai vrea banii , pentru semnatura , stie cineva o alta solutie cum sa intabulez fara semnatura ei . MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:55, 27 Octombrie 2025
Buna ziua, notificare catre fosta sotie si apoi, in caz de refuz in instanta. Nu este clar pentru ce va trebuie semnatura ei la Cartea Funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate tatianachiric tatianachiric Doresc sa va pun o intrebare referitor la TITLU DE PROPRIETATE PAMANT.Mama mea impreuna cu fratele ei au mostenit o casa si pamant extra. si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cmarian90 cmarian90 buna ziua, Mama mea vrea sa schimbe actul de casa(reinnoiasca) deoarece in momentul cand a cumparat casa era in proces de divort cu sotul la momentul acela ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament bun comun de catre unul dintre proprietari adriana dj adriana dj am fost casatorit 15 ani am divortat in urma cu 5 ani pe perioada casatoriei am cumparat un apartament impreuna cu sotia. din cauza neintelegerilor am ... (vezi toată discuția)