avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament bun comun de catre unul dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament bun comun de catre unul dintre proprietari

am fost casatorit 15 ani am divortat in urma cu 5 ani pe perioada casatoriei am cumparat un apartament impreuna cu sotia. din cauza neintelegerilor am hotarat de comun acord sa divortam nam facut partajul apartamentul momentan este liber nici fosta nu sta in el nici eu dar am aflat ca ea incearca sa-l vanda poate face acest lucru daca contractul de vanzare cumparare este pe numele amandurora daca nu cui trebuie sa ma adresez deoarece apartamentul este dat la vanzare in ziar
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 1 Iulie 2014
Nu il poate vinde singura, are nevoie de acordul dvs.
Nu vreti sa il vindeti si sa impartiti banii ?
nu vreau sal vand dar daca ea vrea eu ce pot face partaj
Dar ce vreti ? daca vreti sa ramaneti dvs cu casa, cereti-o si dati-i sulta pt partea ei.
Doamna si asa vrea sa vanda, dvs vreti casa.. intelegeti-va la o suma.
doamna vrea banii pe toata casa eu am aflat de la un vecin ca ea a scos apartamentul la vanzare a schimbat cheia la apartament nam putut intra in casa mea si tot de la vecini am aflat ca apartamentul este gol a vandut tot ce era in casa ce trebuie sa fac in acest caz cui sa ma adresez am sunat la telefonul din ziar unde a fost dat anuntul de vanzare al apartamentului si am spus ca sunt interesat sal cumpar la celalalt capat al firului era o femeie care mia zis ca a fost imputernicita de fosta mea sotie sa caute cumparator pentru apartament in final iam spus cine sunt si cu ce drept imi vinde ea apartamentul iam spus ca aduc politia peste ea acum nu mai raspunde la telefon cui trebuie sa ma adresez a instrainat toate bunurile comune iar de fosta mea sotie nu dau am inteles ca a plecat in italia
Nu vreti sa ziceti ce vreti totusi ? Cum vreti dvs sa impartiti casa ?
Cereti partajul in instanta. Cereti o cota mai mare a casei, iar in lotul ei sa fie atribuite bunurile vandute de dansa deja.
Notati litigiul in cartea funciara.
De vandut nu poate vinde oricum apartamentul daca sunteti cumparator pe act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei relatii de concubinaj, in care de-a ... Ardelean Iulia Ardelean Iulia Buna ziua, in cazul unei relatii de concubinaj, in care de-a lungul relatiei se achizitioneaza bunuri, inclusiv si o casa, in cazul unor neintelegeri care duc ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare remusbarbu remusbarbu Buna seara! As dori sa cumpar un apartament cu concubina mea....problema este ca imi este teama ca contractul sa fie si pe numele ei...... Ce variante as ... (vezi toată discuția)
Partaj aura19731991 aura19731991 sint divortata.apartamenutl este bun comun.fostul sot desi nu mai locuieste in casa de 1 an nu vrea sa vindem.el tot spera ca ne imapacam.exista o solutie sa ... (vezi toată discuția)