avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus o adeverinta cu toate veniturile in decembrie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus o adeverinta cu toate veniturile in decembrie 2024 ...

Buna ziua mai am o nelamurire si anume: Am depus o adeverinta cu toate veniturile in decembrie 2024 si o alta adeverinta de la alta firma in februarie 2025,adeverintele sunt conform Anexei 6 din L/360/2023 ( mentionez ca aceasta adeverinta din februarie o mai aveam depusa la dosarul de pensie tot conform Anexei 6,dosar depus in septembrie 2021.Intrebare : aceasta adeverinta poate intra la calcul ,.Mica recalculare,incepand cu septembrie 2024? adeverinta fiind deja la dosar,chiar daca eu am mai depus una asemanatoare (tot Anexa 6 ) in februarie 2025 ? multumesc,.
Cel mai recent răspuns: yonica09 , utilizator 11:42, 28 Octombrie 2025
Dacă nu există diferențe între cele două adeverinte, atunci ar trebui să intre în "Mica recalculare".
Ok,sigur intra la calcul,Dar care dintre cele 2 adeverinte,cea existenta la dosar sau cea pe care am depus-o eu in februarie ? caci stiti ca la plata se pune incepand cu luna urmatoare depunerii adeverintei.Exista vreo regula / sau pun la calcul ce adeverinta vor ei ?mentionez caci adeverintele sunt identice,.,darr cred ca am sa intreb la Casa de pensii, multumesc,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte neluate in calcul la pensionare Pitesti Pitesti Buna ziua, as dori o indrumare vizavi de o decizie de pensionare emisa in data de 8 ianuarie 2025. La punctul \"Motivarea deciziei\" se specifica: \"Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Urmare a examinării dosarului de pensionare din 20 03 2024 ... Mihai Bucataru Mihai Bucataru Urmare a examinări dosarului de pensionare.......din 20 03 2024 ,în baza legii nr 263 se admite cererea de pensionare a d-lui B..M.și se stabilesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta ... RUAndreea RUAndreea Bună ziua. Un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta cu venituri si perioadele suplimentare de contribuție pentru recalcularea pensiei, in ... (vezi toată discuția)