avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punctul de lucru declarat fără autorizație de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punctul de lucru declarat fără autorizație de functionare

La punctul de lucru declarat, un depozit fara accesul clientilor, doar noi doi -asociati- nu am autorizatie de functionare, este un depozit de 190 mp/ intr-o curte privata, ce sanctiune risc daca nu am scos autorizatie de functionare de la primarie? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elena cailean , utilizator 16:25, 29 Octombrie 2025
Pentru lipsa autorizatie de functionare de la primarie si aviz/ autorizatie de la IJSU puteti primi amenda contraventionala.
Multumesc. Aveti idee cat ar fi o asemenea amenda?
Depinde de ce mai gasesc inspectorii in teren. Conteaza foarte mult si ce se depoziteaza. Daca sunt materii / materiale periculoase (toxice, combustibile, inflamabile, explozive, etc.) amenzile pot fi foarte mari. In niciun caz nu sunt simbolice.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie/aviz isu - service auto Nasshu Nasshu Buna ziua, Am citit HG571/2016 in care se specifica cladirile pentru care trebuie obtinut aviz apoi autorizatie de la ISU. Nu am reusit sa incadrez la nicio ... (vezi toată discuția)
Constructie service auto pisoiud pisoiud Buna ziua, doresc sa aflu care este distanta minima ce trebuie respectata intre o casa / locuinta si constructia unui service auto. Multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatie psi. cristinaivana cristinaivana Pot sa infiintez o firma si sa import din Spania produse de coafura ( vopsea de par, solutie de amoniac pt parul permanent) si aceste produse sa le depozitez ... (vezi toată discuția)