Ce înseamnă, de fapt, „acordarea tuturor drepturilor” de care salariatul ar fi beneficiat în sentințele pronunțate în cazul concedierilor nelegale?Am concediat un sef de santier in decembrie 2019 care se afla in CFS din luna august 2019 pentru ca firma nu mai avea nici un fel de activitate din culpa lui (mi-a vandut contractul si mi-a luat angajatii)
El a contestat in instanta si pentru ca decizia de concediere nu a fost intocmita corect(nu era specificat unde o poate contesta si nu i-am comunicat-o si electronic instanta a hotarat sa anuleze decizia de concediere si ne-a obliga la plata unei despagibiri egale cu salariu si „acordarea tuturor drepturilor” de care salariatul ar fi beneficiat .L-am chemat sa il reintegram in munca si sa ii dam acea despagubire in 2021 imediat dupa ce s-a terminat procesul.L-am reintegrat ,i-am facut toate documentele,i le-am trimis si lui ,nu le-a contestat in 2021,dar nu i-am dat banii .El nu a venit dar ne-a trimis contul bancar mamei lui sa ii viram bani pentru ca pe conturile lui avea popriri. In plus ne cere sa ii dau diurna de 87 euro /zi pentru ca in perioada in care a lucrat la noi a fost detasat/delegat in Belgia si salariu la zi pana in 2025.Pentru ca despagubirea trebuie sa fie la zi . In acest timp el a angajat diversi expertii contabili ,executori judecatoresti pentru a stabili suma despagubirii pe care ar trebui sa o primeasaca si cu care nu a fost de acord pana in prezent (le-a contestat pe toate dupa)punand toate cheltuielile in sarcina mea..El nu a platit nici o expertiza desi le-a solicitat. Ce ar trebui sa includa despagubirea pe care ar trebui sa i-o dau?trebuie sa iau in calcul si diurna?trebuie sa ii dau salariu pe 6 ani ?ce se intampla daca nu am banii?Cum as putea iesi din aceasta situatie ?Multumesc!
nu am achitat nici o suma pana in prezent ,dar ne-a pus poprire pe o suma de 60.000 de euro din 2021 pana in prezent ...timp in care el a facut diverse expertize pentru a demonstra ca ar fi trebuit sa beneficieze si de diurna.