Alexandru Surcel 
	    	Avocat

Alexandru Surcel 
	    	Avocat	    

claudio79 
	    	Utilizator

claudio79 
	    	Utilizator	    

Roxana22@ 
	    	Utilizator

Roxana22@ 
	    	Utilizator	    

DSVSA nu are totuși atribuții relative la cruzimea față de animale. Poliția are. Câinele viu nu e aliment, iar cotețul lui nu e baie sau bucătărie ca să intre în sfera de competență a DSVSA. Așa că reclamați faptul că e ținut izolat în țarcul prea mic, că nu face mișcare, că scheunatul lui cu orele este ignorat de stăpân etc., dar la poliție.
Și, pe de altă parte, cum vă zicea cineva, adunați probe ale disconfortului pe care vi-l creează și pregătiți-vă să îl dați pe vecin în judecată.
~ final discuție ~
 Bachus20	                   

Bună seara! Ne-am mutat recent într-un apartament mai mare, într-o comună în care s-au construit complexe de blocuri, însă se mai învecinează (în ... (vezi toată discuția)
	                    Bachus20	                   

Bună seara! Ne-am mutat recent într-un apartament mai mare, într-o comună în care s-au construit complexe de blocuri, însă se mai învecinează (în ... (vezi toată discuția)

Anastasia gar	                   

buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)
	                    Anastasia gar	                   

buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)

AndyManescu	                   

Buna ziua,
Locuiesc in comuna Gilau, Cluj langa un vecin care-si tine cainele Ciobanesc German intr-un tarc de 1m pe 2m. Cainele nu este ingrijit deloc, si ... (vezi toată discuția)
	                    AndyManescu	                   

Buna ziua,
Locuiesc in comuna Gilau, Cluj langa un vecin care-si tine cainele Ciobanesc German intr-un tarc de 1m pe 2m. Cainele nu este ingrijit deloc, si ... (vezi toată discuția)