avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mi-am depus actele la casa de pensii pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mi-am depus actele la casa de pensii pentru invaliditate ...

Bună, mi-am depus actele la casa de pensii pentru invaliditate gradul3,menționez am 55 de ani (femeie),33 de ani lucrați legali cu carte de muncă am lucrat ca maistră în confecții textile salar de încadrare 5000ron, brut aproximativ 6000-7000 oare cât o să am pensia de invaliditate ?Aproximativ-
Cel mai recent răspuns: edithruska@yahoo.com , utilizator 09:10, 28 Octombrie 2025
Nu se poate da un răspuns la această întrebare. Depinde de multe date și elemente. Eu doar îmi permit să estimez că va fi de aproximativ 2500 lei. Să-mi spuneți și mie cu cât am greșit eu la estimare/aproximare.
Mulțumesc frumos când o să primesc prima pensie vă scriu..O zi bună să aveți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate ghepe ghepe Buna ziua ! Sunt nascut la 16.12.1969 si conform stagiilor anuale dupa aprilie 2001 am acumulat 401.24835 puncte. Presupunand ca pentru perioada anterioara din ... (vezi toată discuția)
Taxe totale pfa (drepturi autor?) 2019 skepsys82 skepsys82 Buna ziua. As vrea sa imi fac un pfa in acest inceput de 2019. fac muzica si efecte audio, pe care le vand pe situri royalty free online (exemplu: ... (vezi toată discuția)
Pensie de serviciu anticipata partial Daniliuc Silviu Daniliuc Silviu Am 37 de ani.Am absolvit scoala de maistri militari auto in 1994.Am lucrat 15 ani si 4 luni la jandarmi din care: 8,4ani in conditii speciale si 7 ani in ... (vezi toată discuția)