Salutare, tatal meu doreste sa iasa la pensie, acesta a lucrat o perioada in mina pana in anul 1997 iar din 1997 pana in 2000 la un srl. Toata tevatura incepe prin faptul ca noi am cautat lichidatorul judiciar al firmei care a dat faliment intre timp am fost am discutat cu el si acesta ne a spus ca el nu are nimic si ca sa mergem la firma care a preluat sediul si ulterior a constatat ca nu “ mai gaseste nimic” desi avea notat pe ceva caiete nume cu cei care au lucrat acolo si perioadele ceea ce ma duce la ideea ca ori doreste bani ori e rea vointa ca nu vrea sa predea documentele. Noi ne am gandit la o cale legala prin care putem reface cartea doar ca nu stim cum sa procedam si daca sa zicem perioada cat a lucrat la mina o poate reconstituii raman anii petrecuți la firma respectivă pierduti. Cum anume putem sa procedam?
Arhiva
buiavasi
Buna dimineata! as dori sa imi precizati care este obligatia unui angajator, respectiv din mediul privat, ca atunci cand isi inchide firma, da faliment ... (vezi toată discuția)