avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Opinie separata membru comisie inventariere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Opinie separata membru comisie inventariere

La inventariere s-au gasit mijloace fixe care nu au inscris pe ele numarul de inventar si au fost contabilizate dupa numarul serial al produsuluiu. Mi se pune in fata un act ca sa-l semnez, in care nu scrie nimic despre lipsa numerelor de inventar (bine ca au fost gasite ca nu le-a luat nimeni acasa). Eu doresc sa fac opinie separata fata de cei 2 membri ai comisei de inventariere (eu sunt al al 3-lea), ca sa se scrie numarul de inventar pe fiecare mijloc fix (dupa cum scrie in prevederile contabile ca la intrarea in folosinta se inscriptioneaza numarul de inventar si se identifica la inventar doar prin nr.inventar).
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2025
gh_liviu, utilizator

Alte discuții în legătură

Evidenta mijloacelor fixe carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. In ce act normativ scrie expres ca nr. de inventar se inscriptioneaza , fie cu placute metalice, vopsea, etc! Multumesc! (vezi toată discuția)
Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Cui i se imputa un mijloc fix in urmatoarea situatie alinacrisalina alinacrisalina Exista un gestionar de mijloace fixe care a dat in folosinta mijl fixe muncitorilor, fara bon miscare , ele fiind adaugate in fisa personala cu obiecte de ... (vezi toată discuția)