avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva societatii comerciale Andimex SA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva societatii comerciale Andimex SA

Bună seara . Vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva societatii comerciale Andimex SA . din Sfântu Gheorghe jud Covasna . Am lucrat acolo in anii 1995 - 1977 . Am nevoie pt adeverință pentru dosarul de pensionare . Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere și colaborare .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 30 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va lichidatorului : RAZA IPURL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva ... Tavi77 Tavi77 Bună ziua . Vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva societatii comerciale Transilvanian Trousers Company din Sfântu Gheorghe jud Covasna care s-a ... (vezi toată discuția)
Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)
Arhivele bancoop vasileoas@yahoo.com vasileoas@yahoo.com Unde gasesc arhiva bancoop din Sinnicolau Mare jud.Timis (vezi toată discuția)