avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara . Vă rog frumos să mă ajutați să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara . Vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva ...

Bună seara . Vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva societatii comerciale Andimex SA . din Sfântu Gheorghe jud Covasna . Am lucrat acolo in anii 1995 - 1977 . Am nevoie pt adeverință pentru dosarul de pensionare . Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere și colaborare .

Alte discuții în legătură

Bună ziua . vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva ... Tavi77 Tavi77 Bună ziua . Vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva societatii comerciale Transilvanian Trousers Company din Sfântu Gheorghe jud Covasna care s-a ... (vezi toată discuția)
Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime f.e.a. mirelaene mirelaene Buna ziua ! Cum pot sa.mi recuperez vechimea ....C.M...sau adeverinta de la F.E.A. unde am lucrat cu multi ani in urma si de care am nevoie acum , pentru ... (vezi toată discuția)