avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am infiintat SRL ca cetatean moldovean desi am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am infiintat SRL ca cetatean moldovean desi am cetatenie ...

Ajutor.
Am infiintat SRL ca cetatean moldovean desi am cetatenie romana ( din motive ca nu avem actele romane la mine ). Si am lasat asa si am activat un an. Acum am aflat ca ilegal asta. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Vokamo , utilizator 16:15, 30 Octombrie 2025
Buna ziua

Sepoate rezolva.
Trebuie depusa la ORC cerere de mentiuni pentru actualizarea datelor personale.
Bineinteles, cu toate actele aferente cererii.
cu aceasta ocazie, puteti face si recodificarea conform CAEN REV.3.
Mulțumesc, deja am facut caen rev 3.
Dar se primeste ca e fals in declaratii?
Ca am dat declaratia ca nu sunt înregistrat fiscal in Romania cand am deschis firma desi am CNP ( asta înseamnă automat înregistrat fiscal? ), ca nu stiam.

Poate sa mi se anuleze firma din cauza asta?

Avocat Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

Sepoate rezolva.
Trebuie depusa la ORC cerere de mentiuni pentru actualizarea datelor personale.
Bineinteles, cu toate actele aferente cererii.
cu aceasta ocazie, puteti face si recodificarea conform CAEN REV.3.

Faceți clarificările acum. Pentru urmări, discutați cu un penalist, nu cred că există pericol social, dar nu înțeleg de ce nu ați precizat și datele românești chiar dacă nu aveați actele la dv.
Pai nu am deschis eu, am apelat la o firma de avocați care au făcut-o. Ei doar mi-au dat si am semnat. Si au știut ca am dubla cetatenie ca au zis ca nu pot folosi pasaportul roman si dr aia au luat buletinul din Moldova.

În orice caz am sunat la ONRC si au zis ca nu e problema, si am scris cerere sa actualizez actul constitutiv.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Faceți clarificările acum. Pentru urmări, discutați cu un penalist, nu cred că există pericol social, dar nu înțeleg de ce nu ați precizat și datele românești chiar dacă nu aveați actele la dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Recodificare acum! mony mony Pt.o firma care nu si-a recodificat obiectul de activitate conform CAEN Rev.2 , care sunt pasii de urmat acum? Am aflat ca nu mai exista gratuitate. Dar ce ... (vezi toată discuția)
Recodificare si inregistrare mentiuni DAIANA_ DAIANA_ Dupa cum stiu eu, cererea de recodificare se adreseaza separat directorului ORC, iar mentiunile se cer ca pana acum judecatorului delegat. Deci este nevoie de ... (vezi toată discuția)