avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cu buletinul expirat se poate face pasaport la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cu buletinul expirat se poate face pasaport la urgenta?

Buna ziua, cu buletinul expirat se poate face pasaport la urgenta?
NU
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu CI expirată nu poți face nimic decât să o înlocuiești.

Încercați să gândiți critic înainte să postați, întrebarea dv. sună cam așa: cu o ceapă degerată poți face ciorbă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport vicleanua vicleanua Salut, am 14 ani si de curand am hotarat impreuna cu parinte mei sa plecam in vacamta in alta tara. Am fost sa-mi fac buletinul pentru a.mi putea face procura. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in germania, am buletinul expirat ... Hreniuc Maria Hreniuc Maria Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat!!! andreea_sory andreea_sory Buna ziua!Am nevoie urgent de ajutor....mi-a expirat buletinul in 09februarie2010....trebuie sa ajung acasa saptamana viitoare ce po sa fac pot trece ... (vezi toată discuția)