Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

vicleanua 
	    	Utilizator

vicleanua 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 Emmapitica	                   

Buna, ma intereseaza ce fel de acte am nevoie pentru a putea pleca in vacanta in afara tarii pentru fiica mea care este sub 2 ani? Destinatia este una din ... (vezi toată discuția)
	                    Emmapitica	                   

Buna, ma intereseaza ce fel de acte am nevoie pentru a putea pleca in vacanta in afara tarii pentru fiica mea care este sub 2 ani? Destinatia este una din ... (vezi toată discuția)

ankarusu	                   

Buna ziua, domnule/doamna avocat!
Am o situatie la care as dori un raspuns avizat. Baiatul meu in varsta de 16 ani locuieste in Bucuresti cu mama mea din ... (vezi toată discuția)
	                    ankarusu	                   

Buna ziua, domnule/doamna avocat!
Am o situatie la care as dori un raspuns avizat. Baiatul meu in varsta de 16 ani locuieste in Bucuresti cu mama mea din ... (vezi toată discuția)

lecsi22	                   

am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul 
 poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)
	                    lecsi22	                   

am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul 
 poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)