avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce pasi trebuie sa urmez eu daca am de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce pasi trebuie sa urmez eu daca am de recuperat/incasat bani de la institutii publice?

Buna ziua,

ma poate ajuta cineva care este procedura exacta/pasii care trebuie facuti pentru respectarea " ORDIN nr. 3.454 din 25 noiembrie 2016 (*actualizat*)
pentru aprobarea Procedurii de executare silită în cazul debitorilor care au de încasat sume certe, lichide şi exigibile de la autorităţi sau instituţii publice"

pentru ce datorii catre ANAF pot aplica acest ordin ca societate comerciala?...pentru datoriile curente ale firmei?...ce pasi trebuie sa urmez eu daca am de recuperat/incasat bani de la institutii publice?
multumesc

Alte discuții în legătură

Anaf florin1960 florin1960 1. In ce conditii poate declara ANAF insolvabilitatea unei societati comerciale cu raspundere limitata ? 2. Ce se intimpla cu un SRL care isi achita ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)
Document potrivit legii 207/2015, art 230 excelenta32 excelenta32 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: ce fel de document trebuie sa elibereze autoritatea publica sau institutia publica in ... (vezi toată discuția)